Samsun'da uyuşturucu kavgasında yaralamaya tutuklama

Samsun'da uyuşturucu kavgasında yaralamaya tutuklama

SAMSUN'da, uyuşturucu getirmediğini iddia ettiği 25 yaşındaki Doğuş K.'yı bıçakla yaralayan 20 yaşındaki Sinan Avlak tutuklandı.

2016.01.26 15:32 - Son Güncellenme: 2016.01.26 15:33 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Samsun'da uyuşturucu kavgasında yaralamaya tutuklama

Olay, dün İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu sokak üzerinde meydana geldi. Sinan Avlak ile Doğuş K. yolda karşılaştı. Avlak, iddiaya göre kendisine uyuşturucu getirmeyen Doğuş K.'yı bıçakla sol kalça kısmından ve baldırından yaraladı. Yaralı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı, şüpheli de polis tarafından yakalandı. Şüpheli Avlak, polise verdiği ifadesinde, "Zaman zaman uyuşturucu kullanıyorum. Doğuş'a uyuşturucu getirmesi için para verdim, ancak getirmedi. Cep telefonundan aradığımda bana küfür etti. Daha sonra bu olay meydana geldi" dedi.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Sinan Avlak, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.01.26 15:32 - Son Güncellenme: 2016.01.26 15:33 - HABER MERKEZİ
A