Şampiyonluk İstiyoruz

Şampiyonluk İstiyoruz

Bursaspor'un tecrübeli savunma Oyuncusu Gökçek Vederson, açıklamalarda bulundu. Bu sezon da hedeflerinin zirve olduğunu belirten Vederson, "Şampiyonluk istiyoruz" dedi.

2011.07.16 16:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Şampiyonluk İstiyoruz

Bursaspor'un Brezilya asıllı Türk futbolcusu Gökçek Vederson, kampın yoğun ve yorucu geçtiğini, bu idmanların kendileri için gerekli olduğunu ifade etti. Önlerinde uzun bir maraton olduğunu söyleyen deneyimli futbolcu, "Bu yıl 3 kulvarda da mücadele edeceğiz. O yüzden bu tarz antrenmanlar bizim için gerekli. Geçtiğimiz sezon üçüncülük ondan önceki sezon ise şampiyonluk var. Bu yıl da şampiyonluğu istiyoruz" dedi. HOCAM FORMA VERİRSE MUTLUYUM

Takımda rekabet ortamı olduğunu, bunun kendisi için ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam için de güzel bir durum olduğunu ifade eden Vederson, "Takıma Yenal geldi. Rekabet var. Bu durum benim için de, hocamız için de güzel bir durum. Ben de formayı almak için çok çalışıyorum. Hocam forma verirse mutluyum, ama yoksa yine çalışmaya devam edip kazanacağım. Bir sakatlığım var. Bazen nüksediyor. Ama şu an iyiyim. Antrenmanlara başladım. Bu sezon benim için çok önemli bir sezon olacak" şeklinde konuştu.

HABERLER.COM

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.16 16:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A