Şampiyonlar Ligi'ne açız
Bayern Münih'in başarılı orta sahası Bastian Schweinsteiger, "Şampiyonlar Ligi'ne aç bir takımız" dedi.
2013.02.18 15:08 - Son Güncellenme: 2013.02.18 15:08 - Spor - HABER MERKEZİ
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'ye kaybedip büyük hayal kırıklığı yaşayan Bayern Münih'te hedef bu kez Kupa 1'i Münih'e getirmek.
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Arsenal ile zorlu iki maça çıkacak Bavyeralılarda, başarılı orta saha Bastian Schweinsteiger açıklamalarda bulundu.
"Şampiyonlar Ligi'ne aç bir takımız" diyen Alman futbolcu, Bayern'in yakın zamanda iki kere final görüp kazanamadıklarını hatırlattı.
Arsenal maçını kazanıp hayallerine ulaşmak istediklerini söyleyen Schweinsteiger şunları söyledi:
"Biz daha çok tecrübeliyiz. Amacımız doğrultusunda yolumuza devam etmek istiyoruz. Chelsea karşısında da biz güçlüydük. Bu sene, geçen sezona göre daha fazla seçeneğimiz var. Bu kupayı gerçekten çok istiyoruz."
Beş ya da altı takımın Şampiyonlar Ligi'ni almak için aday olduğunu belirten 28 yaşındaki Bayernli, "Adaylardan biri de biziz. Şu an kimse bizimle eşleşmek istemez. Son beş yıldaki başarılarla daha saygın bir ekip olduk. Ama hedefimize ulaşmak için önce Arsenal'i geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.