Şampiyon Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor

Şampiyon Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor

PTT 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

2016.04.28 13:36 - Son Güncellenme: 2016.04.28 13:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Şampiyon Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor

Osman Yereşen Tesisleri'nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde kondisyon çalışması yapan Adanaspor, yaklaşık bir saat süren çalışmayı dar alanda taktik çalışmasıyla tamamladı.
Adanaspor taraftarı da Osman Yereşen Tesisleri'ne gelerek takımlarının çalışmasını takip etti. Antrenman esnasında marşlarla ve tezahüratlarla tempo tutan taraftarlar, antrenman sonrası Teknik Direktör Engin İpekoğlu'na çiçek takdim etti.

ANIL GÖRMEK AKSAK'A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Öte yandan antrenmanın sonunda Adanaspor'un Medya Sorumluluğu Anıl Görkem Aksak'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman bitimiyle birlikte özel hazırlatılan sürpriz doğum günü pastası sahaya getirildi. Karşılaştığı sürpriz karşısında oldukça şaşıran Kulüp Medya Sorumlusu Anıl Görkem Aksak mutluluğunu gizlemedi. Pastadaki mumları üfleyen ve ardından tebrikleri kabul eden Görkem'e pastadan ilk dilimi Adanaspor takım kaptanı Merthan Açıl verdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.04.28 13:36 - Son Güncellenme: 2016.04.28 13:36 - HABER MERKEZİ
A