Samet Aybaba'ya uyku yok

Samet Aybaba'ya uyku yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasına büyük önem veriyor. Kurt hoca, Bordo-Beyazlılar'ın maçlarını izleyip, uygulayacağı taktiği belirliyor.

2012.09.17 11:06 - Son Güncellenme: 2012.09.17 11:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Samet Aybaba'ya uyku yok

Beşiktaş'ta camia, Elazığspor karşısında kolay bir galibiyet alınmasını bekliyor, ancak teknik direktör Samet Aybaba işi şansa bırakmıyor. Ligin yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un şiddetle galibiyete ihtiyacı olduğunu bilen Aybaba, rakibin maç videolarını izliyor. Bu çalışmalarda tecrübeli çalıştırıcıya yardımcıları da eşlik ediyor.

Elazığspor'un mücadeleci savunma oyuncuları olduğunu tespit eden Aybaba, Batuhan Karadeniz ile Hugo Almeida'yı aynı anda sahaya sürmeyi düşünüyor. Aynı şekilde mücadele gücü üst seviyedeki Olcay Şahan ve Holosko'yla kanatları kapatmayı planlayan Aybaba, Veli-Fernandes ikilisiyle de orta sahada üstünlüğü kurmayı amaçlıyor.

Rakipleri takip ediyor

Son iki gündür sabaha kadar video görüntülerini takip eden Aybaba, önceki gün de Kasımpaşa'nın, Gaziantepspor'la oynadığı maçı RTE Stadı'nda izlemişti. Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor'un ardından Gaziantepspor'un konuğu olacak.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.17 11:06 - Son Güncellenme: 2012.09.17 11:07 - HABER MERKEZİ
A