Samatya Sahili'nde suda kaybolan İsa Baydal'ın cansız bedenine ulaşıldı

Samatya Sahili'nde suda kaybolan İsa Baydal'ın cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul Samatya Sahili'nde tekne ile denize açıldıktan sonra suda kaybolan İsa Baydal'ın cesedine ulaşıldı. Baydal'ın cesedini teşhis eden yakınları gözyaşı döktü.

2021.07.19 22:08 - Son Güncellenme: 2021.07.19 22:09 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Samatya Sahili'nde suda kaybolan İsa Baydal'ın cansız bedenine ulaşıldı

Fatih Samatya Sahili'nde 2 gün önce gece saatlerinde İsa Baydal (25), kardeşi Onur Baydal ve yanlarındaki iki kişiyle birlikte tekneyle denize açıldı. İsa Baydal, tekneden denize atladıktan sonra gözden kayboldu. Teknedekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sahil güvenlik ekiplerine yönlendirildi. Sahil güvenlik, deniz polisi ve itfaiye sualtı arama kurtarma ekipleri kaybolan Baydal'ı aramaya başladı. 2 gün boyunca devam eden arama kurtarma çalışmaları bu akşam sonuç verdi. İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, kaybolduğu noktaya yakın bir yerde yerini tespit ettikleri İsa Baydal'ın cansız bedenini yüzeye çıkardıktan sonra ceset torbası içinde zodyak bot ile kıyıya getirdi. 

Kıyıda hazır bekleyen ambulansın sedyesine alınan İsa Baydal'ın cesedi teşhis için yakınlarına gösterildi. Ceset torbası içinde İsa Baydal'ın cansız bedenini gören yakınları gözyaşı döktü. Cenaze ambulans ile hastane morguna kaldırıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.19 22:08 - Son Güncellenme: 2021.07.19 22:09 - HABER MERKEZİ
A