ŞALVARLI HIRSIZ PARFÜMLERİ ÇALARKEN YAKALANDI

ŞALVARLI HIRSIZ PARFÜMLERİ ÇALARKEN YAKALANDI

Bursa'daki bir markete giren şalvarlı kadın hırsızın, reyondaki parfümleri şalvarına doldurması güvenlik kameraları tarafından işte böyle görüntülendi.

2011.02.10 13:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
ŞALVARLI HIRSIZ PARFÜMLERİ ÇALARKEN YAKALANDI

İki dakikada şalvarına 12 parfum sokan kadının hiç bir şey olmamış gibi marketi terk etmesi de kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, markete giren iki şüpheli el çabukluğuyla parfümleri çaldı. Önce bir alışveriş arabası kullanan kadın, soda ve su aldıktan sonra parfum reyonuna yaklaştı. Erkek şüpheli kameranın önüne geçerek görüntüyü engellemeye çalışırken, şalvarlı kadın ise işe koyuldu. Reyondan aldığı parfümü şalvarına sokan kadın kameralardan kaçamadı. 2 dakika içinde 12 parfumü şalvarına dolduran kadının, hırsızlık anı görüntülendi. Zanlılar hiç bir şey olmamış gibi marketten uzaklaştılar.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.02.10 13:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A