Salih Uçan 25 milyon Euro!

Salih Uçan 25 milyon Euro!

CAS'ta cezası onanan ve Avrupa'dan 2 yıl men edilen Fenerbahçe'de geleceğe yatırım başladı.

2013.09.04 10:49 - Son Güncellenme: 2013.09.04 10:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Salih Uçan 25 milyon Euro!

Sarı-lacivertli takımın en önemli yıldız adaylarından biri olarak kabul edilen Salih Uçan'a gelen teklifler yonetimi de şaşırttı. Salih'in ise "Fenerbahçe'de yıldızı olmadan gitmem ayrıca böyle bir zamanda takımdan ayrılmak korkaklık olur" demesi özellikle başkan Aziz Yıldırım'ı memnun etti.


Son yıllarda milli takımın alt yaş gruplarında oynadığı futbolla beğeni toplayan, geçen sezon da Fenerbahçe ile iyi bir çıkıs yakalayan Salih Uçan'a yaz transfer sezonunda tam 22 resmi teklif geldi. Birçok Avrupa ve Türk takımını kiralık veya bonservisiyle istediği Salih Uçan için Aziz Yıldırım bonservis bedelini belirledi. Arsenal'in de görüşme talep ettiği ve resmen ilgilendiği Salih için istenen rakam ise tam 25 milyon Euro.

Alınan bilgiye göre, Salih de ünlü takımların teklifini görmezden geldi. Aziz Yıldırım'ın ise Salih'i isteyen her takıma bu bedeli ilettiği ifade edildi. Salih Uçan'ın ise Ersun Yanal ve yönetime ''Şu an hiçbir güç beni takımdan ayıramaz. Fenerbahçe'de kendimi kanıtlamadan ve çok büyük başarılar elde etmeden bir yere gitmem. Yedek kalmam sorun değil. Bu takımın bir parçası olmak beni mutlu ediyor. Çalışıp eksiklerimi kapatarak ilk 11'de yer almak istiyorum'' dediği bilgisine ulaşıldı.

Başta Arsenal olmak üzere üst düzey takımların Salih Uçan'ı geleceğe yatırım olarak gördüğü tüm scout ekiplerinin bu yıl da titizlikle genç ismi izleyeceği belirtildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.09.04 10:49 - Son Güncellenme: 2013.09.04 10:49 - HABER MERKEZİ
A