Sakarya'da HEPAR gerginliği

Sakarya'da HEPAR gerginliği

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde dükkan sözleşmesi biten HEPAR Sakarya teşkilatı ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

2012.09.05 09:08 - Son Güncellenme: 2012.09.05 09:09 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Sakarya'da HEPAR gerginliği

İlçe teşkilatı olarak hizmet veren dükkanın kira sözleşmesi bir süre önce sona erdi. Dükkan sahibi Mesut Acar, partinin Sakarya İl Başkanı olan Yavuz Reis'i arayarak dükkanı boşaltmasını istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Dükkan sahibi Acar, dükkanın boşaltılması yönünde ısrar edince İl Başkanı Reis yanına Abdullah C., Halit Ç., Seyfullah B. ve Emrah E.'yi de alarak Kaynarca'ya geldi. Dükkan sahibi ile parti üyeleri HEPAR Kaynarca ilçe teşkilat binası önünde tekrar tartışmaya başladılar.

Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi sonrası iddiaya göre HEPAR İl Başkanı ve yanındakiler dükkan sahibi Acar'a sert bir cisimle vurup darp etmeye başladılar. Acar'ın darp edildiğini gören mahalle sakinlerinin de olaya dahil olması sonucu büyüyen kavga polis ekiplerinin müdahalesi ile son buldu. Kavga'da Dükkan sahibi Acar'ın yanı sıra HEPAR İl Başkanı Yavuz Reis ve yanında getirdiği arkadaşları Abdullah C., Halit Ç., Seyfullah B.ve Emrah E. yaralandı. Kaynarca Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen yaralılardan HEPAR İl Başkanı Yavuz Reis'in burnunun kırıldığı, kanamanın durmaması üzerine Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Hastanede tedavileri tamamlanan Abdullah C., Halit Ç., Seyfullah B.ve Emrah E. daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Parti yetkililerinin olay yerine geldikleri 54 B 0225 plakalı araç ise polis ekipleri tarafından karakol önüne çekildi.Diğer yandan bir grup partilinin sosyal paylaşım siteleri üzerinden kendilerine saldıranların Kürt olduğu iddiasında bulunduğu öğrenildi. Ancak Polis'ten alınan ilk bilgilerde şahısların o bölgede yaşayan vatandaşlar olduğu anlaşıldı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 09:08 - Son Güncellenme: 2012.09.05 09:09 - HABER MERKEZİ
A