Sahte tekne battı ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Sahte tekne battı ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan 'SEKA Park açıklarında tekne battı' ihbarı polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Saatler süren aramanın ardından ihbarın sahte olduğu anlaşıldı.

2016.06.29 20:22 - Son Güncellenme: 2016.06.29 23:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sahte tekne battı ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne saat 17.30 sıralarında SEKA Park açıklarında yan yana duran iki teknenin battığı ve denizde yaralılar olduğu yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine Deniz Polisi, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri, denizde arama kurtarma çalışması başlattı.

Ekipler su altı ve üstünde saatlerce arama yapmasına rağmen bir sonuca ulaşılamadı. Dalgıçlar eşliğinde yapılan yaklaşık 2 saatlik aramanın ardından bir sonuca ulaşılamayınca ekipler ihbarın sahte olması ihtimali üzerinde durarak alandan ayrıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.29 20:22 - Son Güncellenme: 2016.06.29 23:05 - HABER MERKEZİ
A