Şahinkaya'da 'Boyundan Büyük Konuşmalar'

Şahinkaya'da 'Boyundan Büyük Konuşmalar'

Şahinkayalı öğrenciler 'Boyundan Büyük Konuşmalar' etkinliğinde Leonardo Da Vinci'den Pearl Harbour'a, Greenwich'ten Walt Disney'e kadar birbirinden farklı konularda yaratıcı sunumlara imza attılar.

2015.11.19 09:52 - Son Güncellenme: 2015.11.19 09:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Şahinkaya'da 'Boyundan Büyük Konuşmalar'

Öğrencilerin genel-kültür bilgilerini ve sahne hâkimiyetlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Boyundan Büyük Konuşmalar' bu yıl da başarılı sunumlarla başladı. Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya'nın da katıldığı etkinliklerde farklı konulara dikkat çeken 5,6, ve 7. sınıf öğrencileri hem vizyonlarını genişletti hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Esra Akkay'ın yönetiminde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler Leonardo Da Vinci, Küba, Pearl Harbour, Gustave Eiffel, Mikado, Snapchat, Apple, Walt Disney, Greenwich, Ahmet Vefik Paşa ve Rhytem and Blues gibi birbirinden farklı kişi ve olayları anlatarak harika sunumlar gerçekleştirdiler.

Etkinlikte 'Hip Hop' kültürünü anlatan bir öğrenciye ise rap şarkıyla eşlik eden iki arkadaşı sunuma renk kattılar. Şahinkayalıların keyifle takip ettiği etkinlikte sunum yapan öğrenciler büyük alkış aldılar.


Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.11.19 09:52 - Son Güncellenme: 2015.11.19 09:53 - HABER MERKEZİ
A