Sahaya mezar kazdılar

Sahaya mezar kazdılar

Sırbistan ligleri seviyesinde 3. sırada bulunan Sırp Ligi Batı grubunda mücadele eden Macva Sabac takımı taraftarları, takımlarını Sırbistan 1. Lig'ine yükselmeleri için adeta tehdit etti.

2013.05.02 08:51 - Son Güncellenme: 2013.05.02 08:52 - Spor
A
Sahaya mezar kazdılar

 


İkinci sırada bulanan Macva Sabac'ın ligden yükselme şansını koruması adına çıkacağıönemli karşılaşma öncesi taraftarlar sahaya ''Ya bir üst lig ya da burası'' yazılı mezar kazdılar.
Sabac, mücadeleden 3 puan ile ayrılarak lider ile arasındaki 2 puan farkı koruyarak ligden yükselme şansını devam ettirirken, polis bu sıradışı olaya imza atan taraftarları yakalamak için soruşturma başlattı.

Kulübün Genel Sekreteri Zoran Jovanovic, büyük ihtimalle gece yapıldığı tahmin edilen bu olaya çok üzüldüklerini ve korktuklarını dile getirdi.

Jovanovic, "Buna inanamadık. Sahanın ortasına üstelik de maç günü böyle bir zarar verilmesini aklımız almıyor. Bundan daha da ürkütücü olan, mesajın içeriği... Kulüpte hiç kimse buna anlam veremedi ve kesinlikle spor sahalarında görülmemesi gereken bir manzarayla karşı karşıya kaldık" ifadelerini kullandı.

Sırbistan Süper Ligi'nin 24. haftasında oynayacakları Bane Raska mücadelesi öncesi şok yaşayan Maçva Şabac yönetimi, polise haber verip maç öncesi ve sonrasında güvenlik sorunu yaşanmamasını sağladı.

Maçta Şabac, mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Polisin ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 08:51 - Son Güncellenme: 2013.05.02 08:52 - boş7
A