Sağlık çalışanı mektup bırakıp, enjektörle intihar etti!

Sağlık çalışanı mektup bırakıp, enjektörle intihar etti!

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak görev yapan Ömer Ç. (23), ek iş olarak çalıştığı iş hanı içindeki bıçak bileme atölyesinde kendi damarına enjektörle ilaç verip, yaşamına son verdi. Ömer Ç.'nin cansız bedeninin yanında bulunan ve yakınlarına bıraktığı mektubunda "Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım" yazdığı öğrenildi.

2021.05.27 14:28 - Son Güncellenme: 2021.05.27 15:29 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sağlık çalışanı mektup bırakıp, enjektörle intihar etti!
01:46 Sağlık çalışanı mektup bırakıp, enjektörle intihar etti!

İLGİLİ VİDEO

Sağlık çalışanı mektup bırakıp, enjektörle intihar etti!

Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi'ndeki Havuzlu İş Hanı'nda yaşandı. PAÜ Hastanesi'nde ATT olarak görev yapan Ömer Ç., ek iş olarak çalıştığı bıçak bileme atölyesinde bu sabah çevre esnaf tarafından hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine iş hanına, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekibi, yaptıkları kontrolde Ömer Ç.'nin kendine enjektörle damarından ilaç verip, intihar ettiğini belirledi. Ömer Ç.'nin yanında, kullanılmış enjektör de bulundu. Olay yerindeki incelemenin ardından cansız bedeni otopsi için ambulansla PAÜ Hastanesi adli tıp kurumu morguna kaldırılan Ömer Ç.'nin intihar etmeden önce bıraktığı mektubunda ise "Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım" yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan benzer bir olay Bursa'da da yaşanmıştı. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın, salı sabahı "Kayak yapmaya gidiyorum" diyerek evden çımıştı.

Yalçın'dan haber alamayan yakınları, durumu polis ile jandarma ekiplerine bildirmişti. Yalçın'ın otomobili, Uludağ yolunun 11'inci kilometresinde terk edilmiş olarak bulunmuştu. Yaklaşık yarım metre karın altında bulunan Yalçın'ın, intihar ettiği tespit edilmiş, ardında bıraktığı intihar mektubuna ulaşılmıştı.

Bursa'da intihar eden doktorun mektubuna ulaşıldı! haberini okumak için tıklayın...

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.05.27 14:28 - Son Güncellenme: 2021.05.27 15:29 - HABER MERKEZİ
A