Sağlık Bakanlığı taşeron işçilere kadro verecek

Sağlık Bakanlığı taşeron işçilere kadro verecek

Sağlık Bakanlığı Türkiye'de taşeron işçi olarak diğer kurumlardan çok daha fazla işçi çalıştırıyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilere bir müjde verdi. KPSS şartı aranmadan devlet memuru olmak mümkün olacak.

2015.05.28 12:02 - Son Güncellenme: 2015.05.28 12:23 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sağlık Bakanlığı taşeron işçilere kadro verecek

Sağlık Bakanlığı taşeron işçilere kadro verecek (KPSS'siz) en fazla taşeron işçi çalıştıran kurum olan Sağlık Bakanlığı taşeron işçilerden asıl işi yapanları kadroya alacak. Diğer işçilere ise iş güvencesi getirilecek. 

Bakan Müezzinoğlu, Asli işi yapan taşeron işçileri kadrolu hale getirip diğer işçilere ise '9-10 ay çalıştırdım hadi sana teşekkürler' denilmesinin önüne geçip iş güvencesi getireceklerini söyledi.

24 saat hizmet veren grupta yer alan sağlık çalışanlarının yıpranma payında ve özlük hakları konusunda da çalışma yaptıklarını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, Maliye Bakanlığı ile yapılan çalışmaların seçim sonrasında tamamlanacağını belirtti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.05.28 12:02 - Son Güncellenme: 2015.05.28 12:23 - HABER MERKEZİ
A