Sağlık Bakanı Koca Meclis'ten duyurdu: Hazırlığımızı tamamladık
Bakan Fahrettin Koca, Meclis'te devam eden 2022 bütçe görüşmelerinde konuştu. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Ülkemizde aşı geliştirecek, biyoteknolojik ürün geliştirecek ve üretecek modern bir merkeze kesinlikle ihtiyaç var. Bu konudaki hazırlığımızı tamamladık. Dün itibariyle bu tesisin ihale süreci başladı. Çok yakında tüm detaylarını paylaşacağız." ifadelerini kullandı.
2021.12.11 20:44 - Son Güncellenme: 2021.12.11 20:45 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Koca'nın açıklamaları şöyle:
Türkiye'de ilaç bulunamıyor haberlerinin somut gerçekle ilgisi yoktur. Somut gerçek 'Türkiye'ye pahalı ilaç satmaya çalışıyoruz ama satamıyoruz' feryadıdır. Hastamızı dermansız bırakmayız.
AŞI ÜRETİM MERKEZİ
Ülkemizde aşı geliştirecek, biyoteknolojik ürün geliştirecek ve üretecek modern bir merkeze kesinlikle ihtiyaç var. Bu konudaki hazırlığımızı tamamladık. Dün itibariyle bu tesisin ihale süreci başladı. Çok yakında tüm detaylarını paylaşacağız. Rahmetli Refik Saydam'ın mirasına sahip çıkıyoruz.