SAĞLIK ALANINDA TÜRKİYE'YE DEVRİM YAŞATTIK

SAĞLIK ALANINDA TÜRKİYE'YE DEVRİM YAŞATTIK

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu, 8,5 yılda sağlık alanında yapılan hizmetlerle Türkiye'ye adeta devrim yaşattıklarını söyledi.

2011.05.04 09:51 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
SAĞLIK ALANINDA TÜRKİYE'YE DEVRİM YAŞATTIK
22838-saglik-alaninda-turkiye-ye-devrim-yasattik-4de7ed4ce4825.flv

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu, dün Yediselviler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, destek istedi. Camii yakınınki bir çay ocağında vatandaşların sorunlarını dinleyip talepleri not alan Ömeroğlu, "Herkesin derdine çare olacağız. Burada oy patlaması bekliyoruz, inşallah % 55'i bulacağız" dedi.
Esnaf ziyareti sırasında bir eczaneye giren Ali Ömeroğlu, meslektaşına sağlık alanındaki yatırımları anlattı. AK Parti iktidarında sağlık alanındaki hizmetlerle Türkiye'de adeta devrim yapıldığını ifade eden Ali Ömeroğlu, "Ancak ilaç fiyatlarının düşürülmesi eczacıyı mağdur ettı biliyoruz. Şimdi meclise gittiğimizde bu sorunla ilgileneceğiz. Çünkü ben de bir eczacıyım ve bu derdi biliyorum. Sorunun çözümü için elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum" dedi.
Eczacının kaçıncı sırada olduğunu sorması üzerine Ali Ömeroğlu, şu yanıtı verdi:
"Ben 15. Sıradayım ancak bunun bir önemi yok. Vekil olsak da olmasak da hepimiz 1'inci sıradaymış gibi çalışıyor ve AK Parti'nin Türkiye'ye yaşattığı değişim ve dönüşümü halka en iyi biçimde anlatıyoruz. Biz uyumlu ve güçlü bir takımız."
BAŞÖRTÜSÜ SORUSU
Vatandaşlar, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu'na, sokak çalışması sırasında başörtüsü sorusu da iletti. Ömeroğlu, "Başörtüsü sorunu ne olacak?" sorusunu şöyle yanıtladı:
"Benim kızım da başörtülü ve bu yıl üniversite sınavına girdi, başörtülü bir şekilde. Yeri gelecek başörtülü vekiller de sokakta vatandaşın derdini dinleyecek, Meclis'te de halkı en güzel şekilde temsil edecek. Artık herkes başörtüsünden kimseye zarar gelmeyeceğini biliyor. Bu konuda merak etmeyin." 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.04 09:51 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A