Sağlam: Sadece kazandığımız için mutluyum

Sağlam: Sadece kazandığımız için mutluyum

Ziraat Türkiye Kupası 4. kademe maçında BUGSAŞ Spor'u 2-0 yenen Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sadece kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

2012.03.20 16:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sağlam: Sadece kazandığımız için mutluyum

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir karşılaşma oynadıklarını söyleyerek, "Karşımızdaki takım iyi bir takım belli, oyuncu kalitesi üst düzeyde. Bugün de çok iyi bir futbol ortaya koydular. Açıkçası bize çok sıkıntılı bir maç gösterdiler. Maçı baştan sona düşünüyorum herhalde bir tek aldığımız 2-0'lık skoru ön plana çıkararak sevinmemiz lazım" şeklinde konuştu.
"Kupada iddiası olan bir takım gibi oynamadık, mücadele etmedik" diyen Sağlam, şunları kaydetti:
"İlk bölümde futbolun şansı yanımızdaydı. Rakibin iki topu direkten döndü. Sonuçta, istemediğimiz bir oyun ve istemediğimiz bir mücadele ama sonucunda gelen tur. Bu yüzden mutluyuz. Ancak bu gibi karşılaşmaları bizim daha iyi oynamamız lazım. Hem ligde hem kupada hedefi büyük olan takımın bu türlü maçları oynamaması lazım. Kaldı ki yine 3 gün önce küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü'yle ligde maalesef son dakikada yendik. Beni sadece 2-0'lık sonuç mutlu etti. Oyunun diğer yönleri açıkçası sıkıntılıydı.
Bunu halletmemiz lazım. Her şeye rağmen turu geçmek güzel"
Kaptan Ömer Erdoğan da açıklamasında, Bugsaşspor'u mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, "Gönül istedik ki maçı ilk 90 dakikada bitirmek ancak uzatmalarda 2 golle turu atladık. Bu yıl kupayı çok istiyoruz. Finale kadar gideceğiz" dedi.
Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynayacakları Fenerbahçe'yi yenerek play-off yolunda iddialarını sürdürmek istediklerini belirtti.
Bursasporlu oyuncu İbrahim Öztürk de, maçın zor olacağını bildiklerini kaydederek, "Finale kadar gitmeyi istiyoruz ve şampiyon olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'ya getireceğiz" dedi.

BUGSAŞSPOR CEPHESİ
Genel Menajer Abdulkadir Dişçi de maçın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer maçın ilk 90 dakikasında tur atlayan biz olsaydık herhalde sürpriz olmazdı" dedi.
Uzatmalarda yedikleri golün ofsayt olduğunu dile getiren Dişçi, "Bizim hedefimizde Türkiye Kupası yoktu ancak kupaya renk kattıysak ne mutlu bize. Bugün istedik, mücadele ettik. Bursaspor'la aramızda kalite farkı var ama daha çok mücadele ederek bu açığı kapatmaya çalıştık. Bursaspor'a kupada başarı diliyorum" şeklinde konuştu.
Dişçi, Bugsaşspor'u Bank Asya 1. Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bugsaşspor'un kaptanı Baki Mercimek, takım arkadaşlarını sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek, "Saygıdeğer bir takıma karşı böyle bir oyun sergilemek bize gurur verdi" dedi.
"Bursaspor'u elimizden kaçırdık" diyen Mercimek, "Çünkü onlar da bizim böyle oynayacağımızı düşünmüyorlardı. Maçtan sonra Bursasporlu oyunculardan tebrik aldık '2. Lig'de nasıl 7. olursunuz' diye. Bu övgüler güzel ancak ne yazık ki ceza sahasına yaklaştığımızda biraz daha uyanık, biraz daha sabırlı olsaydık bu maçı söküp alabilirdik" ifadelerini kullandı.
Savunma oyuncusu Yaşar Çetin ise iyi bir takıma karşı ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Şanssız bir gol yedik, ardından gardımız düştü. Kupaya renk kattık. Bursaspor'u tebrik ediyorum" dedi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.03.20 16:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A