Sağlam: Kolay olmayacağını biliyorduk

Sağlam: Kolay olmayacağını biliyorduk

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, " Kolay olmayacağını biliyorduk. İlk devrede rakibi açamadık, iyi kapandılar" dedi.

2011.07.28 23:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sağlam: Kolay olmayacağını biliyorduk
40325-saglam-kolay-olmayacagini-biliyorduk-4e31d1971e5df.flv

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Başarılı teknik adam şunları söyledi:

"Dünkü basın toplantısında söylemiştim. Rakip çok basan, çok mücadele eden bir takım. Dolayısıyla ligde aldığı 10 beraberliğin getirdiği defansif kaliteye sahip. Kolay olmayacağını biliyorduk. İlk devrede rakibi açamadık, iyi kapandılar. Bunun yanında da bir tane yan toptan şanssız bir gol yedik. Devre arasına geride girdik ama ikinci yarıda hem oyunu kendi lehimize çevirmek hem de gol yememek zorundaydık. İkinci yarı iyi tempo yaptık. Oyunu rakip sahaya yıktık ve ufak da olsa bize avantaj sağlayacak 2 golle maçı kazanmasını bildik. İkinci maç rakibin kazanmak ve gol atmak zorunda olduğu için onda bu kadar kapalı oynamayacaklardır. O yüzden ikinci maçın bizim açımızdan rahat geçebileceğini düşünüyorum. Ama rakip tabii ki çok iyi mücadele ediyor ve sıkıntılı 90 dakika da çıkabilir. Ben rakibi tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Özellikle ikinci yarıdaki tempodan dolayı ve oyunu geriden gelip lehimize çevirdikleri için oyuncularımızı da kutluyorum."

"TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ"

Taraftarın aklı başka yerde olduğunu ve tezahüratlarını bu yönde yaptığını belirten bir gazetecinin bu yöndeki sorusunu yanıtlayan Sağlam, "Bizim için taraftar desteği motivasyonumuz açısından önemli. Bu gücü iyi kullanmak lazım. Bugünkü gibi o gücü başka yerlere yönlendirip, bizim sahadaki performansımızı etkileyecek şekilde kullanmadıkları zaman bir anlamı kalmıyor" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.28 23:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A