SAĞLAM'IN ŞAMPİYONLUK PLANLARI
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Bursaspor iki günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.
2011.02.28 19:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam kurmaylarıyla saha ortasında uzun süren bir toplantı yapması dikkat çekti. Ligde Bucaspor'u yenerek tekrar moral bulan Bursaspor, iki günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi tesislere gelen bir grup taraftar Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara baklava ile çiçek verdi.
SAĞLAM KURMAYLARIYLA SAHA ORTASINA KONSEY KURDU
Ligde Trabzonspor ile Kayserispor'un berabere kalması ise en çok Bursaspor cephesini sevindirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yardımcı antrenörleri ile saha ortasında uzun süren bir toplantı yaptı. Sağlam ve kurmayları zaman zaman birbirlerine pas atmayı ihmal etmedi. Sağlam, saha kenarında koşu yapan Ivankov'a takılmayı ihmal etmedi.
VEDERSON SEVİNCİ
Bursasporlu futbolcular yarım saat serbest koşunun ardından pas ve kontrol çalışması yaptı. Gaziantepspor maçında sakatlanarak bu hafta forma giyemeyen Vederson takımla birlikte antrenmana çıkması teknik heyeti sevindirdi. Vederson antrenmanın son bölümünde Fizyoterapist eşliğinde top ile çalıştı.
Bursaspor yapacağı antrenman ile Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.