Sadaka kutusunu böyle çaldılar

Sadaka kutusunu böyle çaldılar

Bakırköy'de, bir işyerinde kurs öğrencileri için biriktirilen paraların içinde bulunduğu sadaka kutusu hırsızlar tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

2013.10.08 10:14 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:14 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Sadaka kutusunu böyle çaldılar

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde pideciye müşteri kılığında gelen hırsızlar, kasanın hemen yanında bulunan ve Kur'an kursunda öğrenim gören öğrenciler için toplanan paraların bulunduğu kutuyu gözlerine kestirdi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, işyerine gelen hırsızlar ilk olarak kasanın yanında bulunan yardım kutusunu almaya çalıştı. Ancak personelin kendilerine doğru yönelmesinden korkuya kapılan şüpheliler bir süre bekledi. Bu sırada şahıslardan bir tanesi pide istediğini belirterek işyeri çalışanını oyalamaya başladı. Diğer şüpheli ise Kur'an kursunda öğrenim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için toplanan ve içerisinde yaklaşık 150 TL bulunan kutuyu çalarak montunun içerisine sakladı. Kutuyu alan zanlılar daha sonra pideciden hızla uzaklaştı.

Olayı güvenlik kameralarından fark eden işyeri sahipleri ise durumu polis ekiplerine haber verdi. Ekipler öğrencilerin yardım paralarını çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 10:14 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:14 - HABER MERKEZİ
A