Sabri Sarıoğlu evliliğinin 3. yılını kutladı
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu eşi ile evliliğiklerinin yıldönümünü takım arkadaşları ile birlikte kutladı.
2013.04.22 11:29 - Son Güncellenme: 2013.04.22 11:30 - Spor - HABER MERKEZİ
Galatasaray'da, Sabri-Yasemin Sarıoğlu çifti önceki gece Ulus Sunset Restaurant'ta evliliklerinin 3. yıldönümünü kutladı.
ÜNAL AYSAL JEST YAPTI
Sabri'ye jest yaparak kutlamaya giden Başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra Gökhan-Diana Zan, Aydın-Ekin Yılmaz, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya ve sevgilisi, Umut Bulut, Nordin Amrabat, Emanuel Eboue, Dany ve Hamit Altıntop da gecede yer aldı. Teknik Direktör Fatih Terim ile Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Drogba, Muslera ve Sneijder ise kutlamaya katılmadı.
Sabri kutlamanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu mutlu günümüzü takım arkadaşlarımız ve eşleriyle birlikte paylaş