Sabaha karşı 32 adrese operasyon

Sabaha karşı 32 adrese operasyon

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Arnavutköy ve Çatalca ilçelerindeki önceden belirlenen 32 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.

2017.03.17 07:43 - Son Güncellenme: 2017.03.17 07:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sabaha karşı 32 adrese operasyon

Bayrampaşa Çevik Kuvvet yerleşkesinden saat 04.30 sıralarında hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler, çevik kuvvet ekipleri ve Özel Harekat polisleri konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı.

Ekipler, Arnavutköy'de üç katlı binanın giriş katına daireye baskın yaptı. Dairede arama yapılırken, binanın dışında ise Özel Harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı Polis ekipleri dairede ve apartmanın arka bahçesinde aramalar yaparken polis helikopteri de havadan destek verdi. Polis ekiplerinin baskın yaptığı bir diğer adres ise Arnavutköy Merkez Mahallesi Müdebbir Sokak'ta iki katlı gecekondu idi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.03.17 07:43 - Son Güncellenme: 2017.03.17 07:43 - HABER MERKEZİ
A