Saba Tümer gülme krizine girdi

Saba Tümer gülme krizine girdi

Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, meslektaşı Nuray Sayarı'ya fena çaktı. Sayarı'nın "evrene mesaj yollayın" sözlerini tiye alan Kiraz, "İnsanları maymuna çeviriyorlar" diye çıkıştı. Kiraz'ın bu açıklamaları Saba Tümer'i gülme krizine soktu.

2012.10.16 15:27 - Son Güncellenme: 2012.10.16 15:28 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Saba Tümer gülme krizine girdi

Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, meslektaşı Nuray Sayarı'ya fena çaktı. Sayarı'nın 'evrene mesaj yollayın ' sözlerini tiye alan Kiraz, 'İnsanları maymuna çeviriyorlar ' diye çıkıştı. Kiraz'ın bu açıklamaları Saba Tümer'i gülme krizine soktu.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, canlı yayında isim vermeden Astrolog Nuray Sayarı'ya çaktı.

İşte Kiraz'ın Sayarı'yı hedef alan o açıklamaları:

'Neymiş evrene mesaj attım. Everenin de çok umrundaydın. Evrende tozun yok, zerren yok. Evrende sen nesin? Evrene mesaj attım, hadi be. Sen okyanusa atılan sigara kadar değer taşımıyorsun evrende. Ondan sonra aptal aptal oturup bekliyorsunuz. Yok böyle bi şey. Her şey sebep sonuç meselesi. Bugün bir noktaya gediyseniz sebebi çok önceki bir kararınıza bağlı.

'SİZ BÜYÜCÜ MÜSÜNÜZ? '

Kelebek Etkisi filmini seyredin, bunlar boşuna çekilmedi. Kelebek Etkisi'nde her şey bir olayın sebebidir. Bir şeyleri değiştirmeniz için sizin zamanı geri götürmeniz lazım. Yani büyücü olmanız lazım. Siz büyücü müsünüz geri gidip, evrene mesaj atıpta, evrende yaşanmış olanı silip de kendi hayatınızı mı değiştireceksiniz. Büyücümüsünüz siz ayol. Ne bu evrene mesaj, çağırdım geldi, günün olumlaması. Ne komik bir şey. Senin çopcuğun 40 derece ateşle yatıyor, kalk hep beraber eller havaya, sizi hakikaten maymuna çeviriyorlar. ' 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.10.16 15:27 - Son Güncellenme: 2012.10.16 15:28 - HABER MERKEZİ
A