Saatler kala iptal edildi

Saatler kala iptal edildi

Dün akşam gerçekleşmesi planlanan Hande Yener konseri ve festival kapsamında konser vermesi için anlaşılan diğer sanatçılar Sıla, Mustafa Sandal, Nev ve Grup84 konserleri İstanbul Üniversitesi'nin sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle konsere saatler kala iptal oldu.

2013.05.09 13:57 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:57 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Saatler kala iptal edildi

İstanbul Üniversitesi'nde Bahar Şenlikleri kapsamında dün akşam sahne alacak olan Hande Yener ve festivalde önümüzdeki günlerde sahne alması için anlaşılan diğer sanatçılar Sıla, Mustafa Sandal, Nev ve 84 grubu konserleri üniversite yönetiminin Yapımcı Polat Yağcı'yla yapmış oldukları sözleşmeye uymadıkları iddiasıyla iptal edildi.

Ünlü yapımcı Polat Yağcı, konser iptallerini Twitter hesabından "İstanbul Üniversitesi Bahar Şenlikleri konserleri bu akşamdan itibaren hepsi iptal oldu, üniversite yönetimi sanatçıların ücretlerini ödemediği için ve sözleşme gereği hiçbir sorumluklarını yerine getirmediklerinden dolay bu akşamki Hande Yener konseri dahil olmak üzere hepsi iptal oldu" mesajıyla duyurdu.

"MAALESEF ÇOK ÜZGÜNÜM"

Ünlü sanatçı Hande Yener konu ile alakalı Twitter hesabından "Maalesef çok üzgünüm! 13 yıllık kariyerimde ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum. Bu konseri gerçekleştirmek için, sabahtan beri çok çaba gösterildi. Ancak İstanbul Üniversitesi, beni sevenlerime mahcup etti.. Üzgün bir şekilde bu konseri gerçekleştiremeyeceğimizi duyuruyorum" mesajı yayınladı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.09 13:57 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:57 - HABER MERKEZİ
A