SAADET KONVOYU İKİYÜZ ARAÇLA YOLLARDA

SAADET KONVOYU İKİYÜZ ARAÇLA YOLLARDA

Geçtiğimi hafta 100 araçlık bir konvoyla Harmancık,Orhaneli,ve Büyükorhan'da seçmenlerle bir araya gelen Saadet Partisi Bursa il teşkilatı ve Saadet partisi Bursa milletvekili adaylarının bu hafta ki durakları Kestel,Gürsu,İnegöl Yenişehir ve İznik oldu.

2011.05.25 14:35 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
SAADET KONVOYU İKİYÜZ ARAÇLA YOLLARDA

Seçim gezisine Saadet partisi Bursa il teşkilatı bu sefer iki yüz araçlık bir konvoyla uğradığı ilçelerde adeta gövde gösterisi yaptılar.
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
Kestel ve Gürsu'da konvoy halinde tur atan saadet partililerin üçüncü durağı İnegöl oldu İnegölde seçim bürosu açan saadet partisi Bursa milletvekili adayı Şevket Kazan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını miting havasına dönüştüren partililere kısa bir konuşma yaptı.
Mücahit Kazan sloganları ile sık sık konuşması kesilen Şevket Kazan, Bu Koordinasyon Merkezinin açılması, diğer siyasi partilerin merkezlerinin açılışları gibi gösteriden ibaret değildir. Dedi.
SAADET GELİYOR...
Şevket Kazan bir çok kez partilerinin kapatılmasına atıfta bulunarak Bugüne kadar milli görüş hareketinin birinci partisi olan Milli Nizamı kapattılar da ne oldu? Arkasından Milli Selamet çıktı. Milli Selameti kapattılar arkasından Refah Partisi, Fazilet Partisi, arkasından Saadet Partisi çıktı. Saadet diğerlerine göre biraz yavaş geliyor ama derinden geliyor ve tam geliyor. Dedi

Milletin ahlakının erozyona uğramasına gözlerini kapamış, Avrupa'dan gelen emirleri aynen uygulayan bir hükümet vardır" diyen Kazan, akp nin "2002'den beri başörtüsü sorununu çözeceğiz dediğini ancak bunu gerçekleştirmediğini söyleyerek Şimdi diyorlar ki, bugüne kadar olmadı ama şimdi kaldıracağız. Sizin sözünüze artık kim inanır. Şeklinde konuştu.
OY VERMENİN VEBALİ ÇOK BÜYÜKTÜR
12 Haziran'da sandık başına gidecek seçmenlere uyarılarda bulunan Şevket Kazan, "12 Haziran'daki seçimde kullanacağın oyun vebali çok büyüktür. Sandık başına gittiğinizde "Allah'ım aile yuvaları dağılmasın, maneviyat kaybolmasın' onun için oyumu falanca partiye veriyorum' diyeceksin. İşte o parti Saadet Partisidir. Dedi
Saadet diğerlerine göre biraz yavaş geliyor ama derinden geliyor ve tam geliyor. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.25 14:35 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A