Rus savaş gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti

Rus savaş gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti

RUS Donanması'na ait 870 borda numaralı güdümlü füze destroyeri 'Semetlivy' adlı savaş gemisi ile 861 borda numaralı savaş gemisi, peş peşe Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

2016.06.09 11:27 - Son Güncellenme: 2016.06.09 12:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Rus savaş gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti
00:55 Rus askeri gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

İLGİLİ VİDEO

Rus askeri gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

03:00 Rus Savaş Gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti

İLGİLİ VİDEO

Rus Savaş Gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti

Rus savaş gemileri bugün saat 08.30'da, Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. İlk olarak Rus Donanması'na ait 870 borda numaralı güdümlü füze destroyeri 'Semetlivy' saat 09.40'ta Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir Köyü'nde bulunan 'Dur Yolcu' yazısıyla Kilitbahir Kalesi önünden geçen Rus savaş gemisine, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bot eşlik etti. 

Ardından Rus Donanması'na ait 861 borda numaralı gemi de Çanakkale önlerine geldi. Her iki gemi, saat 10.00'da boğazın manevra yapılması en güç noktası olan Nara Burnu'nu dönerek, Marmara denizine doğru yol aldı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.09 11:27 - Son Güncellenme: 2016.06.09 12:36 - HABER MERKEZİ
A