Roya Fleurs mağazasının renkli açılışı
Genç girişimci Gül Akınbay'ın Hüdavendigar Mahallesi'nde Canlı ve canlı görünümünde yapay Çiçek, ve süs bitkilerinden oluşan Roya Fleurs mağazasını Bursalıların hizmetine açtı.
2022.10.25 10:45 - Son Güncellenme: 2022.10.26 15:17 - Magazin - HABER MERKEZİ
Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış töreninde açılış kurdelesini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, Tekstilci iş insanı Mehmet Salih Akınbay, Tekstilci iş insanı Ümit Mutlu Elden ve firma sahibi Gül Akınbay alkışlar arasında kesti. Açılışta tüm konuklarla tek tek yakından ilgilenen Roya Fleurs mağazası sahibi Gül Akınbay, açılışına katılarak bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Neşe içinde geçen açılış töreninde bir açıklama yapan Gül Akınbay '' Uludağ üniversitesi peyzaj ve çiçek yetişitiriciğili bölümünü okuyorum çiçeklere karşı ilgim ve tutkum vardı. Uzun zamandır hayalini kurduğum Çiçekli dünyamı iki sene önce bu zamanlarda Roya kimliği ile online olarak hayata geçirmek nasip oldu.

Tüm Türkiye'ye canlı görünümde yapay Çiçeklerden oluşan çiçek dolu paketlerimizi ulaştırdık . Çocukluğumdan beri çiceklerin içerisinde olmak hep hayalimdi. İlk okulda ortasından dere akan kırlarda çiçekler toplar minik buketler yapıp öğretmenlerime hediye ederdim. Çocuk ruhuma bile iyi geliyordu. Şimdi bir nebze de olsa bu hayalimi gerçekleştirip mağazamı açtım. İnsanların hayatına dokunmak onları mutlu etmek bana iyi geliyor. Çocuklar için ve yetişkinler için mağazamızda çiçek atölyeleri gerçekleştireceğiz hem satış hemde bir Eğitim alanı olmayı hedefliyoruz.'' dedi. Mağaza açılışından elde edilecek gelir ile sokak hayvanlarının beslenmesi ve tedavisine destek verilecek.