Rossell Bayern'i göklere çıkardı!

Rossell Bayern'i göklere çıkardı!

Barcelona'nın başkanı Sandro Rossell: "Bayern'i tebrik etmek isterim; çünkü bizden açıkça çok iyiydiler ve finalde olmayı hak ettiler."

2013.05.02 06:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 06:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Rossell Bayern'i göklere çıkardı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş mücadelesinde rakibi Bayern Münih'e Nou Camp'ta 3-0 yenilerek toplamda ağır bir skorla elenen Barcelona'da kulüp başkanı Sandro Rossell rakiplerini tebrik etti. Lionel Messi'nin oynamayışını da değerlendiren Katalanlar'ın başkanı şu ifadeleri kullandı:

"Bayern'i tebrik etmek isterim; çünkü bizden açıkça çok iyiydiler ve finalde olmayı hak ettiler. Oyuncularımla da gurur duyuyorum. 7-0 aşırı bir skor olabilir ama bunun böyle olması bizden üstün olan Bayern'e bir faydası yok. Biz turu Münih'te kaybettik."

"Elbette ki Messi'nin olmayışı hissedildi ama diğer oyuncular da ayakta kaldılar. Kadro ile, teknik ekiple ve taraftarlarla gurur duyuyorum. Futbolda hiçbir şeyi öngöremezsiniz ama bence Bayern Münih şu an Avrupa'nın en iyi takımı ve finali kazanacaklar. İspanyol takımlarının bu sezon müsabakada başarısız olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki sezona bakıp neler olacağını bekleyeceğiz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 06:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 06:22 - HABER MERKEZİ
A