"Rooney kalmalı"

"Rooney kalmalı"

Manchester United efsanelerinden Paul Scholes, adı Chelsea ile anılan Wayne Rooney'e kulüpte kalması çağrısında bulundu. Scholes, henüz önemli bir transfer yapmayan United'ın şampiyonluk unvanını koruyacak kadro kalitesine sahip olduğunu da savundu.

2013.07.27 17:54 - Son Güncellenme: 2013.07.27 17:54 - Spor
A
"Rooney kalmalı"

Manchester United tarihinin en önemli isimlerinden Paul Scholes, Wayne Rooney'e önemli uyarılarda bulundu.

Sezon sonunda futbolu bırakan Scholes, Rooney'nin Chelsea'ye transfer olması halinde büyük bir hata yapacağını savundu. "Oyununuzu oynamak için Manchester United'dan daha iyi bir yer olduğunu sanmıyorum" diyen Scholes, "Son karar Wayne'in. O çok iyi bir futbolcu ve takımdaki diğer oyuncular ve taraftarlar kalmasını istiyor" yorumunu yaptı.
Scholes, United'ın Thiago Alcantara ve Cesc Fabregas gibi oyuncuları kadrosuna katmak için çaba göstermesine karşın, transferde şu ana kadar sessiz kalmasını da değerlendirdi.

"UMARIM MOYES İSTEDİĞİ OYUNCULARI ALIR"
Yeni menajer David Moyes'un elindeki kadronun, şampiyonluk unvanını korumak için yeterli olduğunu iddia eden Scholes, "Ancak Sir Alex Ferguson döneminde şampiyon olsak da her sezon kadroya 2-3 ekleme yapardık. Umarım David Moyes da istediği oyuncuları transfer etme şansını bulur" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.27 17:54 - Son Güncellenme: 2013.07.27 17:54 - Ramazan Acar
A