Rooney ile ipler kopuyor!

Rooney ile ipler kopuyor!

Wayne Rooney ile Manchester United arasındaki ipler yavaş yavaş kopuyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; United'ın yeni menajeri David Moyes'un Rooney hakkında yaptığı son açıklamalar, 28 yaşındaki futbolcunun moralini bozdu.

2013.07.17 12:47 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Rooney ile ipler kopuyor!

İskoç menajerin Rooney için, "O benim gözümde Van Persie'nin alternatifi" demesi, İngiliz yıldızın kariyer planını yeniden gözden geçirmesine yol açtı. 9 yıllık United macerasında takımı adına son derece başarılı bir performans ortaya koymasına karşın, Moyes tarafından dışlandığını düşünen Rooney'nin, Kırmızı - Şeytanlar ile yollarını ayırması bekleniyor. Zira United yönetim kurulu 2. Başkanı Ed Woodward da, başarılı futbolcuyla yeni bir kontrat imzalama konusunun gündemlerinin olmadığını belirterek; Rooney'e üst kapalı bir şekilde artık istenmediği mesajını vermişti.

İngiliz yıldızı kadrosuna en çok katmak isteyen takım ise Chelsea. Menajer Jose Mourinho, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, Rooney'nin yeteneklerine vurgu yaparken, oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini ima etmişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 12:47 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:47 - HABER MERKEZİ
A