Ronnie emekli oluyor

Ronnie emekli oluyor

Verdiği aradan sonra profesyonel snookera Dünya Şampiyonası'yla geri dönen Ronnie O'Sullivan, turnuva sonunda muhtemelen emekliliğini açıklayacak.

2013.05.02 15:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:30 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ronnie emekli oluyor

 Stuart Bingham'ı saf dışı bırakarak 2013 Dünya Snooker Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Ronnie O'Sullivan, karşılaşma sonunda hayranlarını üzecek açıklamalar yaptı.

Snooker oynamaya ihtiyacının olmadığını ve oyuna sadece 'biraz para için' döndüğünü söyleyen O'Sullivan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Snookerı özlemediğimi fark ettim. Sadece biraz paraya ihtiyacım vardı. Size karşı dürüst olacağım, çocuklarımın okul parasını ödeyemediğimden borçluyum. Son iki ve üç dönemde ödeme yapmadım.

"Gelecek günlerin neler göstereceğini bilmiyorum ama şimdi biraz para yaptım ve çocuklarımın parasını ödeyebilirim. Ancak gerçekten snookerın benim için olmadığını düşünüyorum. Muhtemelen 2013 Snooker Dünya Şampiyonası benim son turnuvam olacak

"Ben yarışmacı bir kişiliğe sahibim ve kaybetmekten nefret ederim. Ölene kadar bu düşünce yapısıyla savaşacağım.

"Muhtemelen beş günüm kaldı ve bu üç de olabilir. Finale kalamazsam gerçekten bir şeyler yolunda gitmiyor demektir.

"Dünya Şampiyonası'ndan sonra oyuna geri dönmek için acele etmeyeceğim. Eğer kendime başka bir uğraş bulursam beni buralarda göremeyeceksiniz.

"Bu benim vedam. Bu, benim son eserim. Mutluyum. Bitirdim." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 15:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:30 - HABER MERKEZİ
A