"Ronaldo, Messi'den daha iyi"

"Ronaldo, Messi'den daha iyi"

Bir dönem Real Madrid forması giyen Metzelder, eski takım arkadaşı Ronaldo'nun Messi'den daha komple bir oyuncu olduğunu öne sürdü.

2013.04.17 18:12 - Son Güncellenme: 2013.04.17 18:12 - Spor
A
"Ronaldo, Messi'den daha iyi"

Schalke forması giyen Christoph Metzelder, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması takdirde Cristiano Ronaldo'nun Lionel Messi'yi geride bırakarak Ballon d'Or ödülünü kazanabileceğini dile getirdi.

Tecrübeli savunma oyuncusu, Bild'e yaptığı açıklamada "Real Madrid, bu sezon Avrupa'da zirveye çıkarsa Ballon d'Or'u Cristiano Ronaldo kazanabilir. Messi değil." sözleriyle eski takım arkadaşının 4 sene sonra Ballon d'Or'a kavuşabileceğini belirtti.

Metzelder, Ronaldo ve Messi'yi de kıyasladı ve "Cristiano, Messi'ye kıyasla daha komple bir oyuncu. İnanılmaz bir dinamizmi var. 40 metreden roket gibi şutlar çıkartabiliyor." diyerek Ronaldo'yu bir adım öne çıkardı.

Son olarak Ronaldo'nun karakter açısından da muhteşem biri olduğunu belirten Metzelder, "Dışarıdan bakınca kibirli biri olarak değerlendirilebilir fakat Ronaldo için gerçek bir arkadaş diyebilirim. Hayatı da sadece futboldan ibaret. Ne gece kulüplerine ne de barlara gitmek gibi bir alışkanlığı yok." dedi.

Metzelder, 2009-10 sezonunda Cristiano Ronaldo ile birlikte Real Madrid forması giydi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 18:12 - Son Güncellenme: 2013.04.17 18:12 - Yağmur
A