Ronaldo'dan sonra şimdi de Fabregas

Ronaldo'dan sonra şimdi de Fabregas

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Cesc Fabregas, Ronaldo'nun ardından mutsuzluğunu ima eden bir başka oyuncu oldu.

2012.09.05 09:30 - Son Güncellenme: 2012.09.05 09:30 - Spor
A
Ronaldo'dan sonra şimdi de Fabregas

Real Madrid'li futbolcu Cristiano Ronaldo'nun gündeme bomba gibi düşen mutusuzum açıklamasının ardından şimdi de ezeli rakipleri Barcelona'nın orta saha oyuncusu Cesc Fabregas'tan benzer bir açıklama geldi.

Radyo Marca'ya konuşan İspanyol oyuncu, ilk 11'de yer bulamaması ilgili yaptığı açıklamada, "Her zaman takım arkadaşlarımın yanına mutlu bir yüzle giderim. Mutsuz olsam da bunu takım arkadaşlarıma ve menajerime göstermem. Size yedek kalmanın harika bir şey olduğunu söyleyemem." diyerek yedek kalmasının kendisini mutsuz ettiğini ancak üzüntüsünü evde yaşadığını vurguladı.

Arsenal'dan da takım arkadaşı olan Alex Song'un transferi ile beraber forma şansının iyice azaldığı düşünülen Fabregas, "Her futbolcu sezonun tüm maçlarında, her dakika sahada olmak ister. Dünyanın en iyi takımında olduğunu her zaman söylüyorum. Ancak buraya gelişimimi tamamlamak, öğrenmek, keyif almak için geldim. Moralimi bozacak bir şekilde oturmak için değil" şeklinde konuştu.

Takımın bir parçası olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Fabregas yine de imalı bir cümle kurmaktan geri kalmadı, "Takımda olmaktan çok mutluyum ancak hoca bana gitmem gerektiğini söylerse, o zaman giderim."

25 yaşındaki orta saha oyuncusu 2011 yılında yaklaşık 35 milyon euro bonservis bedeli ile altyapısından yetiştiği Barcelona'ya transfer olmuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 09:30 - Son Güncellenme: 2012.09.05 09:30 - Yağmur
A