"Ronaldo bir fenomen"

"Ronaldo bir fenomen"

İspanya'nın güçlü ekiplerinden Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Paris Saint-Germain ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde eski takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

2013.07.27 18:32 - Son Güncellenme: 2013.07.27 18:34 - Spor
A
"Ronaldo bir fenomen"

 Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, eski takımı Paris Saint-Germain ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli teknik adam eski takımı hakkında,"PSG ile Madrid'in amaçları aynı. Fakat biri genç bir ekip diğeri ise tarihinde büyük başarılara sahip olan bir kulüp. Fakat Paris büyük takım olma yolunda ilerliyor. Onlar harika oyunculara sahip. Eski takımım ile anılarımızı paylaşabileceğimiz bir maç olacak." dedi.

İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic hakkında da kısa bir açıklamada bulunan Ancelotti, "Onunla iyi bir diyaloğum var, sahada görmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"RONALDO BİR FENOMEN"
Cristiano Ronaldo ile birlikte çalışacak olmasından ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren deneyimli teknik adam, "Kariyerim boyunca bir çok yıldız futbolcuyla çalıştım. Ama Ronaldo bir fenomen. İnanılmaz yetenekli, fiziksel kalitesi de harika. Onu çalıştıracağım için ayrıca mutluyum." diyerek oyuncusunu övdü.

"KAKA GÜÇLENİYOR"
Ancelotti, Kaka'nın son durumu hakkında ise, "O da herkes gibi motive olmuş durumda. Hızını arttırmak için bireysel antrenmanlar yapıyor. Bu onun fizikselözelliklerini de güçlendirecek. Bu yıl çok iyi bir performans göstermek istiyor." diyerek oyuncusuna güvendiğini belirtti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.27 18:32 - Son Güncellenme: 2013.07.27 18:34 - Ramazan Acar
A