Ronaldinho'da tek engel kaldı

Ronaldinho'da tek engel kaldı

Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda tek engel kaldı.

2013.08.05 11:30 - Son Güncellenme: 2013.08.05 11:30 - Spor
A
Ronaldinho'da tek engel kaldı

Beşiktaş'ın 'çileği' Ronaldinho cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ronaldinho'ya "Libertodores kupasını alırsak seni serbest bırakacağız" diyen Atletico Minerio yönetimi bu sözünü tutmazken, taraftar tepkisinden çekinen Brezilyalı idarecilerin transferi ocak ayına erteleme çalıştığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar ise "Ocak çok geç. En geç ağustos sonu onu kadroda görmek istiyoruz" haberini yollatırken, geçtiğimiz hafta istanbul'a gelip 2. başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen Sambacı'nın menajeri Roberto Assis'in yönetimden süre istediği öğrenildi.

'BEKLEMEYEBİLİRİZ'

Menajer Asis İstanbul'dan ayrılmadan önce Çebi'ye "Bize biraz daha zaman verin. Ronaldinho Avrupa'da oynamaya sıcak bakıyor. Ocak ayını beklemeyebiliriz" demesi, transferin birkaç gün içinde mutlu sonla bitme ihtimalini de arttırmış oldu.

'Ön anlaşma imzalandı!'

Ronaldinho-Beşiktaş flörtü, Brezilya basınının manşetlerini süslüyor. Terceiro Tempo gazetesi, siyah-beyazlı yöneticilerle masaya oturan Ronaldinho'nun menajeri Roberto Assis'in, ön anlaşmaya imza attı yaptığını yazdı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.08.05 11:30 - Son Güncellenme: 2013.08.05 11:30 - Yağmur
A