Romantik Komedi 2'den Bursa'da muhteşem gala
Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda sinema filminin galası Bursa Kent Meydanı AVM Avşar Sineması'nda yapıldı. Galaya katılan Sinem Kobal, Gökçe Özyol, Burcu Kara ve Gürgen Öz'e Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.
2013.02.20 21:14 - Son Güncellenme: 2013.02.21 10:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Romantik Komedi 2'den Bursa'da muhteşem gala
İLGİLİ VİDEO
Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda fragmanı
Mesut DEMİR-Ersel NALBANT/BURSADABUGUN.COM
BURSA'da, ilki büyük ilgi gören ve bir devam filmi olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin galası Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'nda yapıldı.
'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin galasına oyuncular Sinem Kobal, Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Gürgen Öz katıldı. Filme Bursalı seçkin davetli topluluğu büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntülerin yaşandığı gala gecesinde Burcu Kara ve Sinem Kobal, güzellikleri ile göz kamaştırdı. Sinem Kobal geceye yeşil bir tuvaletle katılırken, Burcu Kara'da kırmızı işlemeli bir elbise ile galadaydı. Gösterim öncesi hep birlikte basına poz veren oyuncular, ilgiye teşekkür etti. Galada Bursalı oyuncu Burcu Kara'yı babası Ali annesi, Fatma ve kardeşi Başak Kara'da yalnız bırakmadı. Senarist Aslı Zengin de gala öncesi düzenlenen kokteylde, 'Evliliğe Giden Yol' isimli kitabını imzaladı.
Filmin Bursa'daki galasına katılmanın sevinci içinde olduğunu söyleyen Burcu Kara, "Benim için en özeli bu. Kendi memleketimde olduğum için çok mutluyum. Zaten birinci haftasına giren filmimiz, çok güzel bir gişe oranıyla gidiyor. Önceki filmi katlamış durumda ve daha da ilerleyeceğine inanıyorum. İnsanları gülümsete biliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.
Sinem Kobal Bursa'da bulunduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Filmin heyecanını yaşıyorum. Türk sineması çok daha gelişiyor, iyi yönlere gidiyor. Daha iyi şeyler olacak diye düşünüyorum" dedi. Kobal, ileride uluslararası festivallerde sanatsal bir filmle katılma hedefinin olup olmadığını sorulması üzerine, "Her oyuncunun hayali vardır bu konuda. Umarım olur" diye konuştu.
Filme daha sonra katılan oyuncu Gökçe Özyol, "Bu projede yer almak inanılmaz güzel. Birbirinden önemli oyuncu arkadaşlarımla birlikte çok keyif alarak çalıştım. Bursalı bir oyuncu olarak filmin Bursa galasında yer almak ayrı bir güzel" dedi.
Gürgen Öz, de "Bizim filmin türü biraz daha farklı. Oyuncu skalası birçok önemli yüz var. Onun için daha farklı bir film. Her filmin yeri ayrı. Bunun devamı ise yapımcımıza bağlı" diye konuştu.
Filmde birinci filmdeki ana oyuncu kadrosu bir araya geldi. Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, ve Gürgen Öz'den oluşan ana kadroya ikinci seride ise Gökçe Özyol, Öykü Çelik, Özge Ulusoy, Ali Ersan Duru, Ünal Silver, Nurseli İdiz ve Rozet Hubeş gibi sürpriz isimler dahil oldu.
Romantik komedi 2 Bekarlığa Veda birinci filme göre seyirciye senaryosu açısından daha fazla komedi macera ve aksiyon vaad ediyor. Günümüz kadın-erkek ilişkilerine ait tespitleri verirken güldürecek... Güldürürken de herkesi kendinden bir şeyler bulmasını sağlayacak film özel bir tarihte seyirciyle buluşacak. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kadınları, erkekleri, yalnızları, çiftleri, bekarları, evlileri kısaca herkesi sinemada buluşturarak kahkaha dolu bir 108 dakika vaat ediyor.
Film, birincisinde olduğu gibi şehir hayatının en güzel ve in mekanları, ünlü modacıların tasarımları ve markalarıyla oluşturulan kostümler, her türlü görsel estetiği barındıran görüntüleriyle Amerikan romantik komedilerini aratamayacak türden bir film olarak hazırlandı.
İstanbul, Antalya ve Tekirdağ'da altı haftada çekilen filmin yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat üstleniyor. Reklam yönetmeni Erol Özlevi'nin ilk uzun metraj filmi olan Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda'yı birincide olduğu gibi Aslı Zengin ve Ceren Aslan birlikte kaleme aldılar.
"ROMANTİK KOMEDİ 2"
Zeynep Ergün'le evli, Esra ise Mert'le evlilik hazırlığındadır. Didem arkadaşları arasında tek bekar olarak kalmıştır. Didem hala Cem'den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden evlenmeye giden yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta okuduğu taktikleri sevgilisi Cem'in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadığı şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem'in yeni filminde başrolü paylaştığı Gözde yüzünden Didem'in kıskançlık krizleri başlar. Didem, Esra ve Zeynep'i de yanına alarak Cem'i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert'in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekarlığa veda gecesinde yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.
İLGİLİ GALERİ
Bursa cemiyeti galaya akın etti
İLGİLİ GALERİ