RİZE USULÜ AYDINLATMA

RİZE USULÜ AYDINLATMA

Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bulunan tarihi kemer köprünün alt kısmına belediye tarafından 21 ampullü avize takıldı.

2011.04.12 10:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
RİZE USULÜ AYDINLATMA

Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde belde merkezinde İkizdere üzerinden geçen tarihi kemer köprünün alt kısmına asılan 21 ampullü avize takıldı.

Bir asırdan eski olduğu tahmin edilen köprünün üzerinde aydınlatma sistemi bulunmazken, altındaki avize temel fıkralarına konu olacak türden. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Partili Güneyce Belediye Başkanı Kemal Köse, "Bu tarihi köprümüze bir avize yakışır diye düşündük.

Özel tasarımlı 21 ampulü olan bir avize aldık. Samsun'dan getirttiğimiz avizeye 3 bin lira verdik. Çok güzel ve doğal oldu. Böylece köprü daha güzel görünecek" dedi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.04.12 10:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A