Rihanna: Bütün oyları sayın, biz bekleriz

Rihanna: Bütün oyları sayın, biz bekleriz

Donald Trump'ın hile yapıldığı suçlamasıyla Pennsylvania ve bazı kritik eyaletlerde oy sayımının durdurulması talebi üzerine Rihanna çağrı yaptı: Oyların hepsini sayın, biz bekleriz!

2020.11.06 10:59 - Son Güncellenme: 2020.11.06 11:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Rihanna: Bütün oyları sayın, biz bekleriz

Joe Biden'ın Donald Trump'ın önünde seyrettiği oy sayım sürecinde, Trump, seçim yarışında en kritik eyaletlerden Pensilvanya'da, oy sayım işlemlerinin durdurulması talebinde bulunarak dava açtı. Ünlü şarkıcı Rihanna da bunun üzerine ABD başkanlık seçiminde bütün oyların sayılması çağrısı yaptı. 

Trump, seçime hile karıştırıldığını öne sürerek, "Onlar (Demokratlar), Pennsylvania'da 500 bin oy avantajımızı ortadan kaldırmak için çalışıyor. Michigan ve diğer eyaletlerde de bunu yapmaya çalışıyorlar" görüşünü paylaşmıştı.

Pennsylvania'da postayla kullanılan oyların çoğunluğunun hala sayılmamış olmasına da tepki gösteren Trump, "Pennsylvania'da büyük bir zafer kazanıyoruz. Ancak Pennsylvania Eyalet Sekreteri az önce milyonlarca sayılmamış oy olduğunu duyurdu" ifadesini kullanmıştı.

Barbados kökenli 32 yaşındaki şarkıcı, Trump'ın suçlamalarının ardından 87,6 milyon takipçili Instagram sayfasından "Her oyu sayın, bekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Seçim kampanyası sürecinde her fırsatta Biden'ı desteklediğini açıkça söyleyen Rihanna, takipçilerini sık sık oy vermeye çağırdı. Oy verme işleminin bitmesinden kısa süre önce Donald Trump'ı karısı Melania ile olan ilişkisi konusunda tiye almak için çiftin Air Force One'dan iniş videosunu paylaştı. Görüntülerde First Lady'nin Trump'ı tersleyerek elini tutmayı reddetmesi dikkat çekmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.06 10:59 - Son Güncellenme: 2020.11.06 11:00 - HABER MERKEZİ
A