Rezil görüntü! Sosyal medyada tepki yağdı

Rezil görüntü! Sosyal medyada tepki yağdı

Adana'da hazır döner paketleyen iki çalışan maske kullanmadan etlerle oynadı. O anlar da sosyal medyada paylaşıldı. Çok sayıda kişi görüntülere tepki gösterdi.

2021.01.21 14:26 - Son Güncellenme: 2021.01.21 21:12 - Güncel
A
Rezil görüntü! Sosyal medyada tepki yağdı
00:14 Rezil görüntü! Sosyal medyada tepki yağdı

İLGİLİ VİDEO

Rezil görüntü! Sosyal medyada tepki yağdı

Sosyal medyada dolaşıma giren bir video, görenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır döner işletmesi çalışanı 2 kişinin, müziğe eşlik ederken bir yandan da maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu videoda dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. En ağır ceza verilmediği sürece bu TikTok rezaletleri bitmez. Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak" ifadelerini kullandı.

TEPKİ TOPLADI

Çok sayıda kullanıcı paylaşımın altına tepkisini dile getirdi. Bir kullanıcı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" ifadelerini kullandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.01.21 14:26 - Son Güncellenme: 2021.01.21 21:12 - Ali Yaşar
A