"Rezervasyonsuz Bodrum' a gelmeyin" uyarısı

"Rezervasyonsuz Bodrum' a gelmeyin" uyarısı

Turizmciler, bayramın bir ve ikinci günü Bodrum'a tatile geleceklere, "rezervasyonsuz gelmeyin" uyarısında bulundu.

2013.10.14 13:20 - Son Güncellenme: 2013.10.14 13:22 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
"Rezervasyonsuz Bodrum' a gelmeyin" uyarısı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bayram tatili için gelen yerli turistler, turistik tesisleri doldurdu. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler plajlara akın edip güneşli havanın tadını çıkarttı. Turizmciler, bayramın bir ve ikinci günü Bodrum'a tatile geleceklere, "Rezervasyonsuz gelmeyinö uyarısında bulundu.

Bodrum'a 9 günlük bayram tatilini geçirmek üzere gelen yerli turistler, turistik tesisleri doldurdu. Açık olan otellerde doluluk oranı yüzde 95'leri aştı. 35 derece hava ve 22 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'da yerli turistler plajlara akın etti, bol bol denize girdi ve güneşlendi.

Bazı turistler köpekleriyle yüzdü. Bayramın bir ve ikinci günü Bodrum'a gelecek turistlere uyarılarda bulunan Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt, "Havaların sıcak ve güneşli gitmesi, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle bayram öncesinde açık olan turistik tesisler doldu. Bu nedenle yurdumuzun çeşitli yörelerinden bayramda Bodrum'a gelmek isteyenler mutlaka rezervasyonlarını yaptırıp gelsin, aksi takdirde yer bulmakta güçlük çekebilirler"dedi. 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.10.14 13:20 - Son Güncellenme: 2013.10.14 13:22 - HABER MERKEZİ
A