Resulayn çevresinde yoğun çatışma

Resulayn çevresinde yoğun çatışma

Barış Pınarı Harekatı 6. gününde devam ediyor. MSB etkisiz hale getirilen PKK/YPG'li terörist sayısının 550 olduğunu açıkladı. Çatışmalar Resulayn'ın çevresinde yoğunlaşmış durumda.

2019.10.14 11:01 - Son Güncellenme: 2019.10.14 11:01 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Resulayn çevresinde yoğun çatışma

Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı 6. gününde

Milli Savunma Bakanlığı'ndan harekattaki son duruma ilişkin bir açıklama yapıldı. 

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Fırat'ın doğusunda planlandığı gibi başarılı şekilde devam eden Barış Pınarı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 550 oldu." 

Operasyon bölgesinde tespit edilen terör unsurları ile çatışmalar devam ediyor. Çatışmaların Resulayn'ın güneydoğu ve batısında yoğunlaştığı bildirildi.

TSK ve Suriye Milli Ordusu, kara harekatı öncesinde yapılan bombardımandan kalan teröristleri temizlemeye çalışıyor. Ateş destek vasıtalarıyla bölgedeki çok sayıda hedef vuruldu. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.10.14 11:01 - Son Güncellenme: 2019.10.14 11:01 - HABER MERKEZİ
A