Recep Mamur son noktayı koydu!

Recep Mamur son noktayı koydu!

KAYSERİSPOR Kulüp Başkanı RECEP Mamur, bir daha aday olmamak üzere Kayserispor başkanlığından istifa ettiğini söyledi, "Son noktayı koydum" dedi.

2013.10.08 14:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 14:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Recep Mamur son noktayı koydu!

Yerel bir spor gazetesine açıklamalarda bulunan Recep Mamur, istifasının aylar öncesi verilen bir kararın sonucu olduğunu, Gaziantepspor maçının sonucundan çok önce verildiğini belirtirken şunları söyledi:

"Bu yolun benim açımdan bir daha geri dönüşü yok. 9 yıl aralıksız başkanlık yaptığım Kayserispor Kulübü'nü bu süreçte ekibimle birlikte nereden nereye getirdiğimizi herkes çok iyi biliyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz yıllar önce birilerinden bu bayrağı devraldık, bundan sonra da birileri bayrağı bizden alarak yürümeye devam edecek."

Recep Mamur, 23 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkan olacağına ilişkin bir kanı olduğunu, ancak bunun gerçeği yansıtmadığını dile getirirken de sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunun çok iyi bilinmesini isterim ki, ben son noktayı koydum. Onursal başkanımızın bu şehir ve Kayserispor için yaptıklarını kimse inkar edemez. Onu benim üzerimdeki hatırı oldukça büyüktür. Asla onu kırmam ama sayın başkanımız da asla bana, (Geri dön) demez. Ben, bu kararı maç sonrasında yaşanan gerginlik ya da sahada alınan olumsuz sonuçtan ötürü almadım. Gaziantepspor'a bırakın 1-0 mağlup olmayı, 5-0 kazanmış dahi olsaydık kararım aynı olacaktı. Yani yine istifa edecektim. Sezon başında sakatlıklar anlamında ciddi şansızlıklar yaşadık. Kesinlikle bunu bahane olarak kullanmıyoruz. Fakat Bobo, Jaja, Mert Nobre, Zurab gibi isimlerin sakatlıkları kadro tercihi konusunda teknhik heyeti fazlasıyla zorladı. Bu isimlerin yanı sıra aslında yokluğu bizi en fazla etkileyen futbolcu Marko Simic olmuştur. Bobo ve diğerlerinin toparlanması biraz uzun sürecek. Ancak, Simic Bursaspor maçıyla sahalara dönecek. Simic'in takıma girmesiyle Kayserispor'un yeniden toparlanıp yükselişe geçeceğine eminim."

ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Öte yandan 23 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede Erol Bedir, Ergün Bilen, Nuh Mehmet Delikan, Mehmet Büyükbaş, Şaban Miraboğlu'un adayı olabileceği belirtildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 14:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 14:31 - HABER MERKEZİ
A