Real Madrid İspanyol yeteneklere göz koydu

Real Madrid İspanyol yeteneklere göz koydu

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, İspanyol futbolunun geleceği olarak görülen 2 genç yeteneğe eflatun beyazlı formayı giydirmek için çalışmalara başladı.

2013.02.21 16:53 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:53 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Real Madrid İspanyol yeteneklere göz koydu

İspanya'nın AS gazetesinde çıkan haberde, yaz transfer dönemi için, La Liga'nın devlerinden Real Madrid'in Isco ve Daniel Carvajal'i gündemine aldığı belirtildi.

Sezon sonunda Jose Mourinho'nun ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Madrid ekibinin başkanı Florentino Perez, mevcut kadroyu güçlendirmek adına çalışmalara şimdiden başladı.

İspanyol oyunculara öncelik vermesi beklenen Başkan Perez'in transfer listesinin ilk sıralarında Isco ve Daniel Carvajal var.

İLK HEDEF ISCO

İspanyol futbolunun geleceğine damga vurması beklenen Isco, bu sezon sergilediği performansla futbol otoritelerinin gözüne girmeyi başardı. Avrupa'nın devleri, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için sıraya girerken, Malaga kulübü de, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle, genç yeteneği için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Real Madrid'in Isco'yu kadrosuna katmakta kararlı olduğu ve oyuncunun transferini ne pahasına olursun gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

CARVAJAL DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

Perez'in bir başka arzusu da, geçen yaz bonservisiyle Bayer Leverkusen'e gönderilen sağ bek Daniel Carvajal'i, yeniden Santiago Bernabeu'nun çimlerinde görmek...

Bu hayalin gerçekleşmesi adına yapılması gereken tek şey ise, Carvajal'in sözleşmesinde bulunan kulübe geri dönüş opsiyonu 6,5 milyon euronun Alman ekibine ödenmesi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:53 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:53 - HABER MERKEZİ
A