Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi

Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi

Real Madrid'de Carlo Ancelotti döneminin resmen başlaması için geri sayıma geçildi. Özel uçakla Madrid'e inen İtalyan çalıştırıcı, kulüp binasına geçerek 3 yıllık mukaveleye imza atacak.

2021.06.02 19:11 - Son Güncellenme: 2021.06.02 19:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi

Zinedine Zidane döneminin sona ermesinin ardından Carlo Ancelotti ile el sıkışan Real Madrid, anlaşmaya vardığı İtalyan teknik adamı şehre getirdi ve imza töreni için hazırlıklara başladı.

MARCA'nın son dakika olarak servis ettiği habere göre; kulübün tahsis ettiği özel jetle başkent Madrid'e inen Carlo Ancelotti, yetkililer tarafından havalimanından özel araçla alınarak imza töreni hazırlıklarının tamamlanması için kulüp binasına götürüldü.

Deneyimli teknik adamın günün ilerleyen saatlerinde Real Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalaması ve resmi açıklamanın da gün içerisinde yapılması bekleniyor.

İMZA TÖRENİ VALDEBEBAS'DA YAPILACAK

61 yaşındaki çalıştırıcının imza töreni, Santiago Bernabeu'da devam eden çalışmalar sebebiyle Valdebebas tesislerinde düzenlenecek.

KARİYERİNİN EN YÜKSEK PUAN ORTALAMASI REAL MADRID'DE

61 yaşındaki deneyimli teknik adam, 2013/14 ve 2014/15 sezonlarında Real Madrid'i çalıştırmıştı. Real Madrid'in başında 119 resmi müsabakaya çıkan İtalyan çalıştırıcı, 2.36 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalamıştı. Bu puan ortalaması aynı zamanda Carlo Ancelotti'nin kariyerinin en yüksek puan ortalaması olarak kayıtlara geçti.

ŞAMPİYON OLAMADI, ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANDI

Carlo Ancelotti, Real Madrid ile 2013-14 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ni ve Kral Kupası'nı kazandı. Başarılı teknik adam, başkent temsilcisinin 2015 yılında Avrupa Süper Kupası ile Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazanmasını sağladı.

RONALDO'NUN OLASI GERİ DÖNÜŞÜ İÇİN BÜYÜK BİR KOZ

Real Madrid'de ikinci Carlo Ancelotti döneminin kapıya dayanmasıyla Cristiano Ronaldo'nun muhtemel geri dönüşü yönündeki iddialar alevlendi.

Corriere dello Sport, Massimiliano Allegri yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Juventus'ta Portekizli futbolcunun geleceğinin soru işareti olduğunu ve Carlo Ancelotti hamlesinin Real Madrid lehine işleri değiştirebileceğini yazdı.

ANCELOTTI YÖNETMİNDE MUTLUYDU

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Cristiano Ronaldo'yu yeniden takıma dahil etmek için tüm imkanlarını zorladığı kaydedilirken, Paris Saint Germain ve Manchester United gibi rakiplerle girilen transfer savaşında Carlo Ancelotti'nin büyük bir koz olduğu ifade edildi.

Portekizli yıldız oyuncunun Carlo Ancelotti döneminde Real Madrid'de son derece mutlu olduğunun altı çizildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.06.02 19:11 - Son Güncellenme: 2021.06.02 19:11 - HABER MERKEZİ
A