Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları

Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları

Kalp krizi geçiren ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncun Öztekin'in vefatı tüm Türkiye'yi derinden etkilerden ünlü isimler de sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı.

2021.03.08 22:54 - Son Güncellenme: 2021.03.08 22:55 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Rasim Öztekin'in ardından baş sağlığı mesajları

Usta oyuncu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Kıymetli tiyatro ve sinema sanatçısı, bir geleneğin son temsilcilerinden Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Hayat verdiği karakterler ile bazen güldüren bazen hüzünlendiren ama her defasında bir kez daha kendine hayran bırakan usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamasında "Geçtiğimiz yaz gururla taşıdığı kavuğu emanet etmişti.Kıymetli tiyatro sanatçımız RasimÖztekin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, tiyatro camiasına, sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Türk tiyatrosunun güldürü geleneğinin simgelerinden Kel Hasan Efendi'nin kavuğunu taşıyan, sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanatçımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu paylaşımında "Tiyatro ve sinema dünyamızın kıymetli ismi Rasim Öztekin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sanat camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Cem Yılmaz: Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Öztekin'in vefat haberine ilişkin "Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal: Mekanın cennet olsun #Rasimoztekin ustam

Eser Yeneneler: Çok üzgünüz...

Cem Yılmaz: Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Derya Uluğ: Çok ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Yonca Lodi: En büyük gülüşlerimizden biri soldu. Evlerimizin babası gitti.Huzur içinde uyusun 

Yekta Kopan: Hepimizin başı sağ olsun. Rasim Öztekin'e veda etmek zor. Ailesine ve tüm tiyatro camiasına sabır diliyorum. 

Mert Fırat: Oynadığı her rolu kendine yakıştıran, karakterin sözünü kendi sözü yapan canım usta bir tek ölümü kendine yakıştıramadın. Gözümüz yaşlı kalbimiz yaptıklarınla dolu, naif gülüşünü ve bir de külliyatı miras bıraktın bize... Rasim Öztekin Mekanın cennet olsun...

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.03.08 22:54 - Son Güncellenme: 2021.03.08 22:55 - HABER MERKEZİ
A