Ramo dizisine bomba transfer!

Ramo dizisine bomba transfer!

Show TV ekranlarında yayınlanan Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolünü paylaştığı sevilen dizi Ramo'nun kadrosuna usta oyuncu dahil oldu. İşte Ramo dizisinin bomba transferi...

2021.02.19 18:25 - Son Güncellenme: 2021.02.19 18:26 - Medya
A
Ramo dizisine bomba transfer!

Show TV'nin cuma akşamları izleyiciyle buluşan sevilen dizisi Ramo'ya ünlü bir isim daha katılıyor.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolünü paylaştığı sevilen diziye Atilla Olgaç konuk oluyor.

Kurtlar Vadisi başta olmak üzere birçok fenomen projede rol alan Olgaç, Ramo'da Yıldırım rolüne hayat verecek ve bir bölüm BKM imzalı diziye renk katacak.

Ramo'da Yıldırım rolüne hayat verecek olan Atilla Olgaç kimdir?

Olgaç, 28 Temmuz 1944 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Adanalıdır. Babası Kahraman Olgaç Türkiye Satranç Federasyonu Onursal Başkanlığı yapmıştır. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümünden 1970 yılında mezun oldu. Daha sonra Ankara Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başladı.

Atilla Olgaç, 1973 yılında askerlik görevini yapmak için orduya katıldı. 1974 yılında askerliğini yaptığı sırada Kıbrıs Barış Harekâtına katılmıştır.

"Şirinler" isimli çizgi filmde de Gargamal isimli karakteri seslendirdi.

2003 yılında gösterilmeye başlayan müziklerini Gökhan Kırdar'ın hazırladığı, senaryosu Raci Şaşmaz'dan, yönetmenleri Osman Sınav, Mustafa Şevki Doğanve Serdar Akar olan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Atilla Olgaç, Kılıç karakterini canlandırdı. Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakterini canlandırırken; Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Seray Sever,Tarık Ünlüoğlu, Haldun Boysan, Hande Kazanova ve daha birçok oyuncularla beraber rol aldı.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.02.19 18:25 - Son Güncellenme: 2021.02.19 18:26 - Gülcan Tekin
A