Quaresma hakim karşısına çıkacak
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde büyük bir şok yaşadı. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı hırsızlık olayı nedeniyle ülkesine giden ve bir polisle tartıştığı için gözaltına alınan Quaresma serbest bırakıldı. Yıldız futbolcu hakim karşısına çıkacak.
2012.11.14 23:08 - Son Güncellenme: 2012.11.14 23:08 - Spor - HABER MERKEZİ
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Lizbon'da geçtiğimiz aylarda yaşadığı hırsızlık olayı nedeniyle 12 Kasım Pazartesi günü bu kente gitmişti.
Portekizli oyuncunun yaşadığı hırsızlık olayı nedeniyle bugün görülen duruşmasında olay çıktığı ve Quaresma'nın gözaltına alındığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, mahkeme salonunda bulunan annesine hakaret edildiğini duyan Quaresma'nın duruşma devam ederken hakareti yapan kişiye fiziki temasta bulunduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı belirtildi. Yıldız futbolcunun yaşanan olaylardan sonra serbest bırakıldığı ve yarın hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
Yarına kadar Beşiktaş yönetiminden izin alan ve yarın İstanbul'a dönmesi beklenen Quaresma'nın bu olay sonrası ne zaman döneceği belli değil.