Pucca'nın ev sahibi evi paylaşıp isyan etti!

Pucca'nın ev sahibi evi paylaşıp isyan etti!

Selen Pınar Işık adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Pucca, aylarca kirasını ödemediği ve eve verdiği zarar nedeniyle ev sahibi tarafından ifşa edilmişti. Son olarak ev sahibi Jale Tuncer, evden ayrılan Pucca'dan geriye kalan evi paylaşıp isyan etti.

2024.05.24 11:46 - Son Güncellenme: 2024.05.24 11:48 - Güncel - HALKTV
A
Pucca'nın ev sahibi evi paylaşıp isyan etti!

Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca ismiyle bilinen Selen Pınar Işık, ev sahibi tarafından ifşa edilmişti. Ev sahibi Jale Tuncer, Pucca'nın aylarca kira ödemediğini ve eve büyük zarar verdiğini ileri sürmüştü.

Pucca'nın İstanbul Nişantaşı'nda yaşadığı evin kirasını defalarca ödemediği ortaya çıkmış, İskoçya'da yaşayan Jale Tuncer ise uzun süre ulaşamadığını paylaşmıştı. Tuncer, açıklamasında "120 metrekare evi 10 bin liraya kiraladı. Yüzde 25 zam yaptık ama bu kirayı da hiç göremedik" ifadelerini kullanmıştı.

Jale Tuncer bu kez, daha önce sık sık skandal açıklamaları ile gündeme gelen Pucca'nın evden ayrıldığını ancak geride enkaz bıraktığını paylaştı. Sosyal medya hesabından fotoğrafları yayınlayan Tuncer, "Ben kurtuldum, yeni ev sahibine üzülüyorum" sözleri ile yayınladı.

Görüntülerde sökülmüş duvar boyaları, yerlerinden çıkarılmış prizler yer alırken Tuncer, şunları yazdı:

"19 aydır verilmemiş kira, ödenmemiş aidatlar, çalışmayan buzdolabı, kokusundan açılamayan fırın ve bulaşık makinesi, devre dışı bırakılmış bir akıllı ev sistemi, teslim ettiğimiz gibi bırakılmayan dolap kapakları, darbe almış kapılar."

Ev sahibi Jale Tuncer'in paylaşımları şöyle:

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.24 11:46 - Son Güncellenme: 2024.05.24 11:48 - HALKTV
A