Prensesim, düğün çiçeğinle geldim

Prensesim, düğün çiçeğinle geldim

Sevim, nişanlısını onaylamayan babası tarafından vahşice öldürüldü. Nişanlısı, genç kızı son yolculuğuna düğün çiçeği, gelinliği ve gözyaşlarıyla uğurladı.

2011.11.02 08:50 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Prensesim, düğün çiçeğinle geldim

Gaziantep'te nişanlısını onaylamayan babası Mustafa Toktaş (40) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen Sevim Toktaş (19), dün düğün gibi bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Sevim'in 1 aylık nişanlısı teyzesinin oğlu Mehmet Özbal (24), cenazeye damatlıkla geldi. Sevim'in gelinliği de mezarının üstüne koyuldu. Gözyaşlarını tutamayan Özbal, nişanlısının mezarına karanfil bıraktı. Anne Nevin Toktaş ise, "Pamuk prensesim, yanına düğün çiçeğinle gelinliğinle geldim. Siz de kızımın düğününe mi geldiniz? Kızım yanına geleceğim. Seni yalnız bırakmayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan Sevim Toktaş, aynı zamanda bir bankada stajyerlik yapıyordu.

Cenazede babası aradı

Cinayeti işledikten sonra kaçan baba Mustafa Toktaş, cenazede bulunan bir yakınını cep telefonundan aradı. "Sevim yaralı mı, yoksa öldü mü" diye soran Mustafa Toktaş, nerede olduğu sorulunca telefonu kapattı. Polis ekiplerinin yolda yürürken yakaladığı şüpheli, gözaltına alındı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.11.02 08:50 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A