Premier Lig'de haftaya bakış

Premier Lig'de haftaya bakış

Premier Lig'de lider Manchester United, deplasmanda Stoke City'yi 2-0 mağlup etti. Sahasında Norwich City'yi 3-1 yenen Arsenal, maç fazlasıyla 3. oldu. Gol krallığı yarışında Suarez lider...

2013.04.15 10:56 - Son Güncellenme: 2013.04.15 10:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Premier Lig'de haftaya bakış

İngiltere Premier League'in 33. haftasında lider Manchester United, deplasmanda Stoke City'yi 2-0 yendi.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Manchester City'nin 12 puan önünde yer alan Manchester United, Stoke City karşısında Carrick'in 4. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin 66. dakikada penaltı golüyle farkı ikiye çıkaran ve skoru koruyan ''Kırmızı Şeytanlar'', sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligde son 3 haftayı galibiyetle kapatan Arsenal, sahasında Norwich City'yi 3-1 yenerek maç fazlasıyla puan cetvelinde üçüncü sıraya yerleşti. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri Arteta, Giroud ve Podolski atarken, konuk ekibin tek golü Turner'dan geldi.

Geçen hafta West Ham United ile golsüz berabere kalan Liverpool, bu hafta da ligin son sırasında yer alan Reading karşısında golsüz eşitliği bozamadı ve bir puanla yetindi.

Chelsea ile Tottenham arasındaki Londra derbisi, Chelsea'nin Manchester City ile yaptığı Federasyon Kupası yarı final maçı nedeniyle ertelendi. Manchester City, Wembley Stadı'nda oynanan maçta Chelsea'yi 2-1 yenerek finale yükseldi.

Gol krallığı yarışında, Liverpool'un Uruguaylı futbolcusu Luis Suarez, 22 golle ilk sırada yer aldı. Bu oyuncuyu 20 golle Robin van Persie (Manchester United), 17 golle Gareth Bale (Tottenham Hotspur) ve Michu (Swansea City), 15 golle Demba Ba (Chelsea) ve Christian Benteke (Aston Villa), 14 golle de Rickie Lambert (Southampton) izledi.

34. HAFTA       
Premier League'de 34. haftanın programı şöyle:
       
20 Nisan Cumartesi:

Fulham-Arsenal
Norwich-Reading
QPR-Stoke
Sunderland-Everton
Swansea-Southampton
West Bromwich-Newcastle
West Ham-Wigan

21 Nisan Pazar:
Tottenham-Manchester City
Liverpool-Chelsea

22 Nisan Pazartesi:
Manchester United-Aston Villa

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 10:56 - Son Güncellenme: 2013.04.15 10:57 - HABER MERKEZİ
A